Sediul:
Bucureşti, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1

Misiune:

Evoluăm și ne dezvoltăm prin interacțiune și mobilitate.

Misiunea noastră este aceea de a asigura mobilitatea călătorilor, contribuind la dezvoltarea societății, în ansamblul ei.

Viziune:      

Ne propunem să devenim operatorul INTEGRAT numărul 1 în România și să ne creștem cota de piață. Ne dorim astfel să deținem o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice pentru ca românii să poată călători combinând modurile de transport (tren-auto) către orice destinație din țară.

Modelul integrat spre care țintim capitalizează toate resursele pentru dezvoltarea unui transport operational eficient și concentrat.

Provocarea la care trebuie să răspundem este aceea de a ține pasul cu nevoile lumii moderne în ceea ce privește mobilitatea și viteza de evoluție a noilor tehnologii, punând clientul, cu prioritate, în centrul activității noastre.

Valori:

Oamenii sunt cei care dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii.

Valorile care ne definesc sunt: responsabilitatea, respectul, devotamentul, și încrederea.

Acestea reprezintă cadrul în care ne desfășurăm activitatea, le punem în practică și le experimentăm în munca de zi cu zi, pentru realizarea viziunii companiei, urmând cu consecvență câteva principii:

  •  Nevoile clienților sunt în centrul activității noastre;
  • Respectul și integritatea ne ghidează acțiunile;
  • Construim cel mai bun loc pentru performanță, inovație și dezvoltare;
  •  Și eu merg cu trenul!
  •  Sunt CFR Călători, poți conta pe mine!